InFocus INL3149WU Laser Projektor
Tovább a megrendeléshez

Nagy Fényerő, LED fényforrás, Zöld Technológia, Magasabb ROI

Az 1986-ban alapított amerikai InFocus a termékei kiváló minősége és megbízhatósága által vált világszere ismertté és elismertté.

Az InFocus INL3149WU  projektor Quantum Colour Laser technológiát használ, ennek köszönhetően valósághű színeket, feketébb feketét és fehérebb fehéret, és kivételesen jó képminőséget eredményez.

A nagy, 5500 LUMEN fényerő és a magas (500.000:1) kontraszt arány mellett alacsony a fogyasztása, halk a működése, alkalmas nonstop használatra, sok csatlakozási lehetőség áll a felhasználó rendelkezésére.

A környezetbarát, higanymentes LED fényforrás 24/7 Non-Stop használat mellett is több, mint 3 évig működik, napi 8 órás használat mellett pedig több, mint 10 évig. Mindezalatt a projektor energiafogyasztása az 5500 LUMEN teljesítmény ellenére is mindössze 310W, ami ECO üzemmódban csaknem a felére, 165W-ra csökken. A gyártó szabadalmai, az InFocus Quantum Color Engine, a Brilliant Color Technology, valamint a DLP S600 .67" chipnek köszönhetően a  képminőség az évek előrehaladtával sem romlik.

 

Az előre beállított vetítési módok biztosítják, hogy a lehető legtöbb féle vetítési felületre tudjon kiváló minőségű képet vetíteni.

A készülékre 2 év helyszíni garanciát biztosítunk.

Oktatási intézmények esetében  3 év a helyszíni garancia időtartama!

Részletes Adatok:

Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, írjon nekünk: e-mail link

Tovább a megrendeléshez