Rendelési Feltételek

Webáruházunk  (www.pascaline.hu ) termékeit az ország területén díjmentesen házhoz szállítjuk, amennyiben a megrendelés értéke eléri a Bruttó 150.000,- Ft-ot.

 

A Bruttó 150.000,- Ft és az alatti értékű megrendelések esetén a szállítási költség Bruttó 1.790,- Ft és Bruttó 2.990,- Ft között lehet, attól függően, hogy GLS vagy Magyar Posta (MPL) szállítást, illetve előre utalás vagy utánvétes fizetési módot választ a megrendelés feladásakor.

Az utánvétes fizetési mód esetén a megrendelés összege maximum Bruttó 500.000,- Ft lehet, a Bruttó 500.000,- Ft-ot meghaladó megrendelés esetén csak az előre utalásos fizetési mód választható.

Amennyiben az Ön cége nem magyaroroszágon van bejegyezve és rendelkezik érvényes EU-s adószámmal, abban az esetben megrendelheti a termékeket 0%-os ÁFA-val!

 

Fizetési lehetőségek:

 

Utánvétes fizetés: az áru átvételekor készpénzben a GLS futárnál, vagy bankkártyával illetve készpénzben a Magyar Posta helyi kirendeltségén.

 

Fizetés előre utalással: A megrendelés beérkezését követően kiállítunk egy Díjbekérőt (ProForma számla), amint megérkezett a számlánkra az utalt összeg, telefonos egyeztetést követően szállíttatjuk a terméket.

Cégnév: Pascaline Kft. Adószám: 14791224-2-05 Bankszámlaszám: OTP bank, 11734004-20482310

 

Jótállás: Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról a 151/2003. (IX. 22.) Kormányrendelet utasításai az irányadóak.

Az InFocus projektorok esetében minden termékre 2 év helyszíni (kért címről felvétel és ugyanide visszaszállítás) garanciát biztosítunk a készülékre és 6 hónap órakorlátozás nélküli garanciát a projektor lámpára. Laser / LED projektor esetén a fényforrás és a készülék garancia nem válik el egymástól.

Amennyiben a végfelhasználó oktatási intézmény, abban az esetben a helyszíni garancia időtartama 3 év.

A készülék és a lámpa garancia is további 1 vagy 2 évvel hosszabbítható (az erre vonatkozó igényt a készülék megrendelésével egyidejűleg kell jelezni).

Mivel a szállítások futárszolgálattal történnek, akik gyűjtő fuvarokkal dolgoznak, a napszakon belüli pontos szállítást csak külön díj fejében tudjuk biztosítani. A vevői igények egyeztetése a megrendelés visszaigazolásakor elektronikus formában (e-mailben) történik. Módosításra legkésőbb a szállítást megelőzően 24 órával van lehetőség. A vevő biztosítja a kiszállított termék átvételét az előzetesen egyezetett időpontban, és a kiszállított termék átvételét a szállítólevélen aláírásával igazolja. A vevőnek az átvételkor meg kell győződnie arról, hogy az általa megrendelt terméket szállították-e részére, illetőleg a kiszállított termék(ek) mennyiségben és (szemmel láthatóan) minőségben megfelel-e a megrendelésének. Amennyiben a kiszállított termék csomagolásán külsérelmi nyom látható, azt a vevőnek haladéktalanul jeleznie kell a szállítónál és a vevőszolgálat felé. Amennyiben a vevő az előzetesen egyeztetett időpontban a terméket nem veszi át, a sikertelen illetve a megismételt szállítás költsége is őt terheli. A fenti szállítási feltételek kizárólag a webáruházban vásárolt termékekre érvényesek.

A 14 napos áruvisszaküldési joggal élhet a vásárló. A kereskedőnek jogában áll a vásárolt termékkel kapcsolatos jelzett hibát felülvizsgáltatni a szakszervizzel, és abban az esetben, ha a hiba a nem rendeltetésszerű használatra vezethető vissza, a javítási költséget a vevőre terhelni. Az oldalon szereplő árak, technikai információk néhány esetben a beszerzés függvényében változhatnak! A termékek műszaki paramétereivel kapcsolatosan a változtatás jogát fenntartjuk. A weboldalon található elírásokért a Pascaline Kft semmilyen formában nem vonható felelősségre.